Smag På Dig Selv + Olof Melander

Palmspree inviterer til en aften med nye lyde fra jazzens verden, der i disse tider udvikles i nye og spændende retninger.

Denne aften udfordres jazz begrebet med abstrakte elektronisk jazz fra Malmø og høj energi jazz punk fra en Københavnsk trio.

Olof Melander

Den Malmø baserede producer har i mange år været en central figur i på den nordiske beatscene og er kendt for hans støvede og abstrakte jazzede lyd. Han har gennem årene udgivet på en række forskellige pladeselskaber rundt i verden fra Berlin til New York. Senest har han gjort sig bemærket internationalt igennem samarbejdet med den amerikanske poet/sanger Moor Mother på hendes sidste to udgivelser på det legendariske ANTI-records og sammen har de udgivet en single via Adult Swim.

Smag på dig selv

SPDS er en hårdslående ny jazz trio fra København, der med 2 saxofoner og en trommeslager leverer høj energi jazz, med snert at punk og techno. I 2021 udgav de deres hårdslående debut plade Dunkelkraft og de har siden spillet rundt omkring i landet fra det lokale Alice til Moor Jazz Festival i Herning.

Aftenen supportes af Palmspree resident djs Napleon S. og Anthon Stacks.

Dørene åbner kl 19
Showstart kl 20.

Kontakt

Krudttønden

Serridslevvej 2

2200 København Ø
Share with