Novo Cais Trio | CPH Jazz Festival 2021

  • novo cais trio
08 jul

Dato

tor. 08. jul. kl. 20.00
80 kr. i forsalg / 100 kr. i døren
Doors open at 19.30
Brasiliansk bossa nova forkæler dine øregange.

Novo Cais Trio er et helt nyt projekt af musikere, der har en stærk passion for brasiliansk musik, især Bossa Nova. De kommer med et repertoire, der endnu ikke er udforsket i det danske miljø, med nye livssange fra nogle af de mest fremragende brasilianske komponister som Caetano Velozo, Chico Buarque, Toquínho, Vinicius de Moraes og selvfølgelig Tom Jobim.

Martin Buono (f. 1986) er opvokset på Lolland hvor den musikalske guitar karriere startede som 9 årig. I 2015 blev han færdiguddannet på solistklassen ved Konservatoriet i København (DKDM), med klassisk guitar som hovedfag. Martin er en af de mest aktive guitarister i Danmark, hvor han bl.a. har givet koncerter på Hofteatret og i DR koncertsal. Derudover har han stor erfaring i udlandet med koncerter i Kina, USA, England, Norge og Spanien.

Daniel Boer Bonifacio begyndte at studere klaver i sin tidlige barndom i Brasilien fra en familie af musikere. Han opdagede sin passion for at synge i 2014, efter at han kom til “Voz Nua” -kammerkoret i Aveiro (Portugal). I 2016 kom Daniel ind i det klassiske sangstudie på Conservatorio de Musica Calouste Gulbenkian i Aveiro. I dag bor han i København, synger aktivt med Suoni-ensemblet.

Født 1989 i Toscana, Italien, begyndte Alessandro Garau at spille guitar i en alder af 8. Et par år senere begyndte han at spille trompet i det lokale blæseorkester og deltog i kurser med Adam Rapa Jeremy Pelt og Avishai Cohen. Han er en aktiv komponist, der udforsker nye måder at krydse forskellige stilarter i verdensmusikken. Han studerer i øjeblikket hos Paolo Russo og Gerard Presencer. Har spillet på flere steder som Cafe Divino, Global, Giant Steps, Kulturhuset Islands Brygge og Krudttønden.

Line up

  • Martin Buono: Guitar
  • Daniel Boer Bonifacio: Vokal
  • Alessandro Garau: Trompet