Beatfortælling

12 nov

Dato

tor. 12. nov. kl. 19.30 til kl. 21.30
110 + gebyr
Beatfortælling er moderne storytelling & skarpe popsange leveret af en garvet besætning: Marianne Van Tooornburg, Susan Ørum & Mikkel Grue.

Der er fortællinger, der har så meget beat, at de får hjertet til at slå hurtigere. Der er musik, der har så gode historier, så du er nødt til at slå ørerne ud, mens fødderne tripper med.

BEATFORTÆLLING henvender sig til det publikum, der forventer lidt mere. Det er autentisk livekoncert & fortælling, der er appellerer til både latter, eftertænksomhed og tårer. Det er underholdning med kant og hang til sort humor, musikalske højder, sørgmunterhed og det dybe, stille vand.

Marianne van Toornburgs sange spinder musikalske historier rundt om Susan Ørums fortælling ”Pingvinreglementet”, så alt hænger sammen, forstærker hinanden og går op i en højere enhed. Den rutinerede og supermusikalske guitarist Mikkel Grue, spiller musikken hjem og understøtter på fineste vis udtrykket i både sange og fortælling.

BEATFORTÆLLING er medrivende, barsk, poetisk og helt sin egen, fremført af en garvet besætning med noget på hjerte.

Tak til Østerbro Lokal Udvalg for økonomisk støtte, der sørger for at arrangementet kan gennemføres med et begrænset publikum.

Dørene åbner kl. 19.00.

Der er kun et begrænset og ansvarligt antal billetter sat til salg. Alle coronarestriktioner opdateres løbende og overholdes til punkt og prikke. Der er først adgang 1/2 time før showet starter. Det er ikke muligt, selv at bestemme siddepladser, publikum bliver placeret af personalet med ansvarlig afstand. Husk mundbind.