Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

 

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

 

Son of Sun

28 nov

Dato

lør. 28. nov. kl. 20.00
80 kr. i forsalg / 100 kr. i døren
OBS! Kun 40 siddepladser
Gør jer klar til en grænseoverskridende og medrivende rim-slyngel med et tårnhøjt teknisk niveau akkompagneret af hans eminente live band

Son of Sun er en fænomenal høj-energisk performer født i Kenya opvokset i Silkeborg og bosiddende i København. Lyden er et mix af Hip Hop, Reggae Funk & Dancehall som spilles live af bandet "The BombaSquad". Som performer er Son of Sun blandt andet blevet omtalt som "en uforudsigelig tsunami af søsyge crossover-perler og showmanship, der rammer bedre, bredere og hårdere end et helt hav af sur, genre-forskrækket hiphop, med en eminent musikalitet, timing og teknik".

Son of Suns 3. solo album som udgives på vinyl er lige på trapperne og du kan blandt andet få et pre-lyt på nogle af numrene på aftenen.

Son of Sun har blandt andre værker fået en anmeldelse der smed 5 stjerner af sig fra GAFFA på projektet med "The Bioriginals" som en af de danske artister der er bedst til at spytte rim på engelsk.

Son of Sun rapper på både dansk, engelsk og swahili. Hans seneste single Vijana er blevet spillet i P3 - vidundergrunden og fik blandt andet følgende ord med på vejen af værterne: "hvor der det fedt at sådan noget bliver lavet i Danmark."

Gør jer klar til en grænseoverskridende og medrivende rim-slyngel med et tårnhøjt teknisk niveau akkompagneret af hans eminente live band. .