Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

 

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

 

Pandemic Tango Kabaret

26 feb

Dato

fre. 26. feb. kl. 20.00
80 kr. i forsalg / 100 kr. i døren
Alejandro Sancho og Victor Hugo Díaz byder på en særlig udgave af deres tango-kabaret

Victor Hugo Diaz  er født og opvokset i Argentina, men har siden 1987 boet i Danmark, hvor han i mere end 25 år har beskæftiget sig med den argentinske tango. Mange kender ham som underviser, andre som skuespiller og igen andre som tangosanger. Siden 2008 har han afholdt en række intime tango-koncerter, hvor han synger akkompagneret af den fremragende argentinske guitarist Alejandro Sancho.

Alejandro og Victor ser hver koncert som et unikt møde med nogle mennesker, de endnu ikke kender. de søger hurtigt at etablere en nærhed til publikum for at skabe den fortrolighed, som er nødvendig i og med at koncerterne er tosprogede. Victor Hugo synger på spansk, men forklarer tangoteksternes historier på dansk, ofte med tankevækkende eller humoristiske referencer til vor fælles samtid.

Musikerne er klar over, at vilkårene for at afholde koncerter ikke er de sammen som før Covid19, men de glæder os meget til at spille igen og at kunne underholde og bevæge både deres faste publikum, men forhåbentlig også en masse nye mennesker.

Victor Hugo Diaz

har beskæftiget sig med den argentinske tango i over 25 år. Han er uddannet skuespiller og statsautoriseret speaker fra Buenos Aires. I Danmark har han desuden medvirket både på film, TV og teater, bl.a. i musicals som “Evita”, “Maria de Buenos Aires” , “Den Tredie Tango”, eller på film som f.ex. “Motello” eller TV-serier som “Sommer” og “Nynne”. Han har udgivet Tango CD’en “Audacia” med The Fernando Marzan Quintet.

Alejandro Sancho

er en ægte argentinsk tanguero, som optræder med toppen af den nuværende Tango. Han er kendt og respekteret som en solid mester i denne unikke genre og kan ofte opleves akkompagnere old-school tangueros i Argentina. Han er medlem af “The Fernando Marzan Quintet”, som har turneret verden over.