Anna Scharling "Langdistanceløber" release

Oplev Anna Scharling, den talentfulde danske singer-songwriter, når hun for første gang spiller sin nye plade med hele sit band på scenen! Det sker i anledningen af albummet "Langdistanceløber", som udkommer selv samme dag d.26. april 2024.

Om Anna Scharling

Med sin nordiske fortolkning af den amerikanske folk-tradition skriver Anna Scharling sange om hverdagens absurditeter og sjælens længsler.

I 2015 udgav hun den selvbetitlede EP Anna Scharling, der hurtigt blev grundlag for hendes udvælgelse til Danish Vibes, SPOT og Uhørt Festival i 2016. Allerede i 2017 var Scharling tilbage; denne gang med debutalbummet Sleeping at the Gates, som den danske musiker tog med sig ud på to Tysklands-turnéer i samarbejde med det tyske bookingbureau Geheimagentur.

Der skulle gå 7 år før Scharling igen blev klar med sit nye album, Langdistanceløber, som er indspillet live i Scharlings forældres hus på landet i overordentligt godt selskab med nogle af Københavns allerbedste rock- og jazzmusikere -et i alt syvpersoners band med fuld rytmegruppe, percussion og træblæsere. Sammen har de skabt et kontrastfuld album med stor dybde og inderlighed.

Scharlings imponerende vokal er stadig i fokus, og det er som altid de særegne historier og nøgne sandheder, der skal frem på bordet. Det hele serveres ubesværet i en ekspressiv og eksperimenterende genre, som helt konkret kommer til udtryk via bandmusikere lånt fra delvist Guldimund og Girls in Airports.

Medvirkende live:

Anna Scharling (guitar/klaver/sang)
Rasmus Oppenhagen Krogh (guitar)
Nicolai Claesson (bas)
Laurits Hyllested (trommer)
Victor Dybbroe (percussion)
Sven Dam Meinild (tenorsax)

Praktisk

🕗🚪 Tidspunkt: Kl. 20:00 (dørene åbner kl. 19:00)

Anmeldelser

Anmeldelser fra debutalbummet lød således:
“Sleeping at the Gates er et aldeles overbevisende, smukt og gennemarbejdet debutalbum af det unge, danske stjernefrø” - Gaffa

“Der er meget Leonard Cohen, Nick Cave, Agnes Obel, engelske Natascha Khan og Kate Bush over Anna Scharling, som dog selvfølgelig grundlæggende er helt sin egen med stor gennemslagskraft og international klasse” - Rootzone.dk

Køb dine billetter nu og glæd dig til en musikalsk oplevelse i særklasse! 🌟

*Ved at købe entré+album på forhånd, støtter du bandet og får samtidig 50,- i rabat. Du modtager pladen på Mp3 filer ved at sende en mail med din kvittering til scharlingmusic@gmail.com, og får altså mulighed for at høre musikken 1 uge før alle andre (tidligst d.19. April)🌟

Kontakt

Krudttønden

Serridslevvej 2

2100 København Ø
Del med