Københavns Kommunes logo

Creole Catz // Østerbro Jazzklub

Østerbro Jazzklub præsenterer Creole Catz. Repertoiret er jazz og boogie, suppleret med rytmer fra Louis Prima, Louis Jordan, Just Frost samt numre fra New Orleans - blandt andet af Louis Armstrong. Herudover præsenteres danske evergreens.

Obs: Entre betales i døren

Et forrygende, festligt arrangement er serveret med Creole Catz’ medrivende jazz- og boogierepertoire. Louis Prima og Louis Jordans swingende rytmer, lidt Just Frost - kombineret med flerstemmig sang - giver publikum en herlig jazzoplevelse.

Repertoiret er suppleret med numre fra New Orleans, blandt andet af Louis Armstrong, samt danske evergreens som for eksempel 'Sidder på et værtshus', 'Bel Ami', 'D’Angleterre' m.fl.

Creole Catz har en klar køreplan til et vellykket jazzarrangement og med deres alsidige repertoire, er der musik til både det unge og det modne publikum. Orkestrets musikere har erfaring fra de danske og udenlandske jazzscener, blandt andet fra New Orleans, hvor musikerne i Creole Catz har fundet inspiration til at spille den medrivende glade jazz. Orkestrets solide swing, rytmik, humør og præsentation af numrene gør, at Creole Catz har god kontakt både til dem, der blot vil lytte og dem, der vil danse.

Creole Catz' besætning består af:

  • Stig Fisker, trompet, guitar, banjo og vokal
  • Kim Jensen, klarinet, tenorsax og vokal
  • Nicolai Øgendahl Brandt, piano og vokal
  • Ivan Laugesen, kontrabas
  • Mads Holck Mogensen, trommer og vokal

Lyt til musikken på www.creolecatz.dk

Kontakt

Krudttønden

Serridslevvej 2

2100 København Ø
Del med