Little North // Cph Jazz

Med en fængslende filmisk lyd og en varm, intens tilstedeværelse, inviteres publikum fra første anslag, ind i musikkens dybder.

Lyden af Little North er langt større end den klassiske klavertrio-konstellation lægger op til. I en smeltedigel af moderne minimalisme og nordisk jazz tradition og med en intensitet der trækker tråde til New York’s jazzscene, tilføjer Little North det næste spændende kapitel i historien om skandinavisk jazz.

Trioens tredje album ‘Finding Seagulls’ er blevet varmt modtaget af anmeldere i ind- og udland og har været ugens album på P8 Jazz. Albummet har desuden fået international airplay på blandt andet UK Radio Jazz FM og Berlin Radio Flux FM.

På det nye album “Familiar Places” udvider Little North deres allerede veldefinerede lyd. Guitarens varme energi og det rå, expressive udtryk fra trompeten tilføjer nye musikalske dybder imens trioens stærke lyd løber som en rød tråd igennem albummet. På “Familiar Places” præsenterer Little North en bred vifte af emotionelle og soniske landskaber og fortsætter samtidig med at raffinere deres distinkte nordiske lyd.

“Familiar Places” har fået en varm modtagelse af anmeldere i ind- og udland, har to gange været på coveret af Spotify's State of Jazz, er blevet præsenteret på Fransk national radio, France Musique og har været Ugens Album på P8 Jazz. Little North bliver presenteret i april-udgaven af DownBeat Magazine og spiller en showcase koncert på årets udgave af Jazzahead!

Little North

  • Benjamin Nørholm Jacobsen - piano
  • Martin Brunbjerg Rasmussen - bass
  • Lasse Jacobsen - drums

Hold dig opdateret

Kontakt

Krudttønden

Del med