Lucas Forch // Rane Clod // Plum and I

En koncertaften i krydsfeltet mellem jazz, ambient og moderne klassisk musik. Oplev tre upcoming navne fra den unge danske musikscene, som alle skaberatmosfærisk og drømmende originalmusik.

LUCAS FORCH

Lucas Forchs instrumentale klavermusik bliver lige nu lyttet tilverden over. Faktisk har han så mange lyttere, at hans debutalbum ‘Beginnings’ fornylig passerede 25 millioner afspilninger på Spotify.

Det havde han bestemt ikkeregnet med, da han under corona-nedlukningen begyndte at indspille sine egnekompositioner hjemme i den lille lejlighed på Nørrebro. Lucas’ inviterer sitpublikum ind i et univers af ro og fordybelse. Hans musik kombinerer lydbilledetfra den klassiske verden med popmusikkens enkelthed og gentagelse. En stor delaf Lucas’ inspiration finder han inden for filmmusikkens simple og melodiskeunivers. Med få minimalistiske virkemidler formår hans kompositioner at slå endrømmende stemning an og danne billeder i lytterens bevidsthed. Hans filmiskeog melodiske udtryk leder tankerne hen mod nyere tids neo-klassiskekomponister som bl.a. Nils Frahm, Yann Tiersen og Olafur Arnalds. 

RANE CLOD

Rane Clod klipper hverdagen ud i ord og billeder vi alle kan nikke genkendende til. Hans musik flytter sig fra at være lige foran dig til at svæve ud i et drømmende og melankolsk univers. ”Vi har alle følelser gemt bag kaffekoppen, eller i sandet vigraver tæerne ned imens havet langsomt skyller ind over dem” - Rane Clod Medblinkende lys fra elektroniske moduler og pedaler, skaber Rane en kontrast mellem det organiske og det mekaniske. I 2021 udgav Rane sin debut EP ‘Uden Om’. I et radio interview på P6 Beat bliver hans EP beskrevet som: “En progressiv og umiddelbar samling af vuggende og rastløs indierock, som med simple melodier, rolig vokal og atmosfærisk klang gør stemningen lunefuld, håbefuld og inspirerende” - Sebastian Saxton I 2023 udgav Rane debutalbummet “Den Tikkende Sol” med det københavnske band ‘Det Indre Marked’ som fik omtale i bla. Gaffa, Bands Of Tomorrow og GFR Rock. På Krudttønden kommer rane til at spilleen blanding af nyt og gammelt i en ny indpakning.

PLUM AND I

Plum and I, Konrad Tosti (Trompet) og Mathis Jønsson (Guitar), er et band, der med sin intime lydskaber plads til eftertænksomhed og drømme. Lyriske melodier er rygraden i Plum and I's minimalistiske jazz. De skriver sange man kan huske melodien til og drager lige så meget inspiration fra indie og electronica som fra den nordiske jazzscene. Derfor rammer Plum også langt ud over det typiske jazzpublikum. 'For Me He Was A Passenger' er frugten af Plum and I's første tid, men også deres debut EP'en. Musikken på EP'en tager lytteren med på en rejse. Hvor de første 2numre, 'Intro' og 'Road Music (For a Film)' giver følelsen af at være på vej ud af døren og ned i bilen, tegner de sidste to numre 'Winter' og 'Hands' et billede af det sted vi er kommet frem til - hvad det er for et sted, må du selv lytte dig frem til.

 

Følg med og læs mere på events facebook-begivenhed:

https://www.facebook.com/events/814285227111891

Kontakt

Krudttønden

Serridslevvej 2

2100 København Ø
Del med